ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, σας ενημερώνουμε ότι έχει αλλάξει η ώρα ο χώρος διεξαγωγής του μουσικού φεστιβάλ MUS.I.C.D.A.RE. Παρακαλούμε ενημερωθείτε σχετικά παρακάτω.

​Στις 26 Ιουνίου 2018, Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών και της Παράνομης Διακίνησής τους, διοργανώνεται το Καλλιτεχνικό Φεστιβάλ MUS.I.C.D.A.RE (Music in Creative Detoxification & Rehabilitation), ​στο Κέντρο Μουσικής του Δήμου Θεσσαλονίκης (Ναύαρχου Κουντουριώτου 17) και ώρα 18:00.

Με το σύνθημα «Ζούμε για να Δημιουργούμε» θα πραγματοποιηθούν συναυλίες και καλλιτεχνικά δρώμενα από την «Ομάδα Κρουστών του Π.Ε.Θ.Ε.Α ΑΡΓΩ» και τα μουσικά σχήματα «Βαγγέλης Αγγελόπουλος Τρίο» και «MamaLuma».

Η εκδήλωση πραγματοποιείται από το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, σε συνεργασία με το Πρόγραμμα Εναλλακτικής Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων «ΑΡΓΩ», και τον Δήμο Θεσσαλονίκης.

Το έργο MUS.I.C.D.A.RE ( http://musicdare.uom.gr), υλοποιείται μέσω του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ) ως Εθνικής Μονάδας Συντονισμού του Προγράμματος Erasmus+, Δράση ΚΑ2 , με την συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Συντονιστής φορέας του προγράμματος είναι ​ το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, και εταίροι στη στρατηγική σύμπραξη είναι το Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης “Γ. Παπανικολάου” και ειδικότερα το Πρόγραμμα Εναλλακτικής Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων “ΑΡΓΩ” το οποίο λειτουργεί στο πλαίσιο του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, το University of Nimes στη Γαλλία, και το Partnership for Youth Empowerment (PYE) στην Αγγλία.

Χορηγοί Επικοινωνίας: FM100 & TV100

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε ​με ​την κ. Τσιρογιάννη Μαρία, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, τηλέφωνο επικοινωνίας 2310891683​, email: matsi@uom.edu.gr

 

26/6/2018: Καλλιτεχνικό Φεστιβάλ MUS.I.C.D.A.RE
Μετάβαση στο περιεχόμενο