Το ΚΘΒΕ στη Θεραπευτική Κοινότητα ΑΡΓΩ με τη δράση «Νικαράγουα- Περιστατικό 315»

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου στις 19:00

Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος σε συνεργασία με το Πρόγραμμα Εναλλακτικής Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων «ΑΡΓΩ» θα παρουσιάσει τη δράση  «Νικαράγουα- Περιστατικό 315» του Χουλιά Εχέα σε μετάφραση Λένας Φραγκοπούλου. Σκηνοθετική επιμέλεια Γρηγόρης Παπαδόπουλος

Μια θεατρική δράση που βασίστηκε στο έργο της Susan MeiselasReframing History”, μιας συγκλονιστική ιστορία ενός νεαρού στρατιώτη που γυρίζει από το μέτωπο σωματικά και ψυχικά πληγωμένος, που φιλοξενήθηκε από το Μουσείο Φωτογραφίας στο πλαίσιο της διοργάνωσης Thessaloniki Photobiennale 2018.

Ο μονόλογος «Νικαράγουα- Περιστατικό 315» του Χουλιά Εχέα Μαρτίνεθ είναι στην ουσία η μαρτυρία που απέσπασε ο Ισπανός συγγραφέας από έναν Σαντινίστας «ψυχασθενή λόγω πολέμου». Ο Μαρτίνεθ εργαζόταν ως παιδαγωγός – κοινωνικός λειτουργός σε ένα κέντρο αποκατάστασης τραυματιών του εμφυλίου πολέμου στη Νικαράγουα.

Παίζει ο ηθοποιός Κωστής Ραμπαβίλας.

Θα ακολουθήσει συζήτηση με τους συντελεστές

Ημέρα: Πέμπτη 1 Νοεμβρίου  2018

Χώρος: Θεραπευτική Κοινότητα ΑΡΓΩ – Λαγκαδά 196

Ώρα: 19:00

Διάρκεια: 45 λεπτά

Σας ενημερώνουμε ότι οι περιορισμένες θέσεις για την παράσταση “Νικαράγουα-Περιστατικό 315” έχουν καλυφθεί. Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον και τη στήριξή σας!

“Νικαράγουα- Περιστατικό 315” στο ΠΕΘΕΑ “ΑΡΓΩ”
Ετικέτες:        
Μετάβαση στο περιεχόμενο