18/12/2019 Αποφοίτηση Μελών του “ΑΡΓΩ” 2019

18/12/2019 Αποφοίτηση  Μελών του “ΑΡΓΩ” 2019

Το Πρόγραμμα Εναλλακτικής Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων “ΑΡΓΩ” σας προσκαλεί στην ετήσια τελετή αποφοίτησης των μελών του. Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί και να τιμήσουμε την ολοκλήρωση μιας μακρόχρονης και δύσκολης προσπάθειας απεξάρτησης , σε μια βραδιά γεμάτη δημιουργικότητα, συναίσθημα και συγκίνηση.

Ετήσιος Απολογισμός 2022

Με μεγάλη χαρά και τιμή παρουσιάζουμε την έκδοση του ετήσιου απολογισμού του Προγράμματος Εναλλακτικής Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων «ΑΡΓΩ» για το έτος 2022. https://www.argothes.gr/wp-content/uploads/2023/08/Ετήσιος-Απολογισμός-ΑΡΓΩ-2022-2.pdf

“ΙΧΝΗΛΑΤΩΝΤΑΣ ΝΕΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗΣ”

Το βίντεο αυτό δημιουργήθηκε με σκοπό να προβληθεί στην ημερίδα της 7ης Ιουνίου του 2023 με θέμα: “ΙΧΝΗΛΑΤΩΝΤΑΣ ΝΕΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗΣ: – Εφηβεία και Απεξάρτηση: Μια Σύγχρονη Προσέγγιση Αναζητώντας Νέες Ευκαιρίες στην Εργασιακή Επανένταξη”, που διοργάνωσε το

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του ΠΕΘΕΑ “ΑΡΓΩ” για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, την Παρασκευή 23/6 πραγματοποιήθηκε τουρνουά ποδοσφαίρου στο γήπεδο Χορτατζήδων (Γ.Σ. Ηρακλής). Σχετικό απόσπασμα : https://www.youtube.com/watch?v=n9fHQOiLSTg

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ 2023

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του ΠΕΘΕΑ “ΑΡΓΩ” για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, την Δευτέρα 26/6 και ώρα 15:00 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στο Αγρόκτημα ΑΡΓΩ ΚΟΙΝΣΕΠ με την συμμετοχή της κοινωνικής κουζίνας “Ο Άλλος Άνθρωπος”.

τουρνουά ποδοσφαίρου

τουρνουά ποδοσφαίρου

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του ΠΕΘΕΑ “ΑΡΓΩ” για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, την Παρασκευή 23/6 και ώρα 17:00 θα πραγματοποιηθεί τουρνουά ποδοσφαίρου στο γήπεδο Χορτατζήδων (Γ.Σ. Ηρακλής).

Παράσταση «Περιμένοντας» από την EXODUS στη Μονή Λαζαριστών

Το 9ο Φεστιβάλ Δάσους Θεσσαλονίκης 2023 φιλοξενεί την παράσταση «Περιμένοντας», από την θεατρική ομάδα EXODUS του ΠΕΘΕΑ “ΑΡΓΩ” στο Μικρό θέατρο μονής Λαζαριστών, για δύο παραστάσεις, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Πραγματοποίηση εκπαιδευτικού προγράμματος, στο πλαίσιο του προγράμματος RACE4LIFE

Πραγματοποίηση εκπαιδευτικού προγράμματος, στο πλαίσιο του προγράμματος RACE4LIFE

Στις 22, 23 και 24 Μαρτίου 2023 πραγματοποιήθηκε το εξ’ αποστάσεως μέρος του εκπαιδευτικού προγράμματος “Sport based behavior change protocol” και στις 27 και 28 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε το δια ζώσης μέρος του εκπαιδευτικού προγράμματος, στη Βαρκελώνη, όπου συμμετείχαν τέσσερις εργαζόμενοι του ΠΕΘΕΑ “ΑΡΓΩ”.

Μετάβαση στο περιεχόμενο