Σάββατο 2/2 , ώρα 8.00 μ.μ
Αντωνιάδειος Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών , Βέροια

Η ομάδα μαύρου θεάτρου «Άσπροι Γλάροι» και η ομάδα κρουστών του Προγράμματος Εναλλακτικής Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων «ΑΡΓΩ», παρουσιάζουν τη δουλειά τους στη Βέροια,  στην Αντωνιάδειο Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών.
Με όχημα την τέχνη του θεάτρου και το ρυθμό, τα μέλη των ομάδων εντάσσουν την παρουσίαση της δουλειάς τους στο πλαίσιο πρόληψης και θεραπείας τους. Στόχος: μια διαφορετική επικοινωνία με το κοινό.

 

Ομάδα Μαύρου Θεάτρου «Άσπροι Γλάροι» 

Εικόνα, φαντασία, ιστορία, παραμύθι, σκοτάδι, μουσική, χρώμα, ορατό και αόρατο. Αυτό είναι το μαύρο θέατρο. Η γοητεία και η μαγεία αυτής της τεχνικής μας οδήγησαν στη δημιουργία της συγκεκριμένης ομάδας πριν από έξι χρόνια.

Δύο λόγια για το έργο

Πρόκειται για σπονδυλωτή παράσταση που ξεκίνησε από αυτοσχεδιασμούς της ομάδας. Ένας ερωτευμένος τραγουδιστής που δε βρίσκει την αγαπημένη του, οι αναμνήσεις ενός παππού που ζωντανεύουν, γλάροι που πετούν ελεύθεροι… Αφεθείτε στη μαγεία αυτού του ταξιδιού.

Την ομάδα εμψυχώνουν οι: Βασιλείου Χριστίνα, Παπαγιαννοπούλου Σοφία, Τουρτόγλου Θεοδοσία

Παίζουν:Σοφία, Χριστιάννα, Στέλιος, Γιώργος, Χρήστος,  Μάνος, Δημήτρης, Νίκος, Πασχάλης, Ζωή, Χρύσα

Ομάδα Κρουστών 

Η ομάδα κρουστών του Π.Ε.Θ.Ε.Α. «ΑΡΓΩ»  δημιουργήθηκε πριν 5 χρόνια προσδοκώντας να αποτελέσει ένα μέσο έκφρασης, δημιουργίας, επικοινωνίας.

Αποτελείται από άτομα που βρίσκονται σε διαδικασία απεξάρτησης ή την έχουν ολοκληρώσει καθώς και από εθελοντές.

Συμμετέχουμε σε πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα και στοχεύουμε στη συνύπαρξη, συνεργασία και επικοινωνία με φορείς, ομάδες, οργανώσεις που ασχολούνται με τον «άνθρωπο» τις ανάγκες και την ποιότητα ζωής του.

Συμμετέχουν:  Παναγιώτης, Βασίλης, Βασίλης, Θάνος, Τάσος, Χρήστος, Γεννάδιος, Σάββας, Ρομάν, Παναγιώτης

Συντονίζουν: Θεανώ, Βούλα

 

Η παράσταση φιλοξενείται από την «ΠΡΟΣΒΑΣΗ»,  Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας και την Κ.Ε.Π.Α. Δήμου Βέροιας.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη, με δήλωση συμμετοχής .

Πληροφορίες : «ΠΡΟΣΒΑΣΗ», τηλ 2331073125 Χριστίνα Τσολάκη.

Κ.Ε.Π.Α., τηλ 2331078120 Νανά Καραγιαννίδου.

Παράσταση Μαύρου Θεάτρου και Κρουστών στη Βέροια
Μετάβαση στο περιεχόμενο